RESAN BOKAD

Hola!

Nu har vi ÄNTLIGEN bokat resan! :D:D Det känns helt otroligt, det ska bli så förbannat jäkla kul. Åh båda är så himla pepp!! :D

Den 4-11 november kommer jag och Hessla alltså befinna oss i BARCELONA och den 8:e ska jag få en av mina största drömmar att slå in. Jag ska för första gången i mitt liv få se Zlatan Ibrahimovic live och jag kan på riktigt inte fatta vad som händer.

Jag kanske förstår om en månad eller så.

Men tills dess,

Ciao!


Saker och ting börjar klarna

Hola señorita!

I går hade vi möte med Anna och det klarnade lite i försäkringar och det känns helt fantastiskt, fatta, jag och Hessla ska åka till BARCELONA om en månad!

Helt stört, men det ska bli så otroligt, förbannat jäkla underbart roligt :D

Och jag ska äntligen få se min största idol ever live! Jag har varit så nära flera gånger, men nu för första, men defentivt inte sista, gången ska jag få se ZLATAN IBRAHIMOVIC! Jag är i sån otrolig extas redan nu och fatta hur det kommer bli när vi ska till att åka och väl ÄR där nere! WOHO :D:D

Jag vill ha fjärde November NUUUUUU!

Adios Amigos!


WOHOOOOOO!!

Alltså nu fattar ni inte!

VI HAR BOKAT HOTEEEEEEEEEEEEEELL!!!!!!!!!!

Ah shit, jag brukar aldrig göra mer än ett utropstecken men nu jävlar, hotell bokat fyfan va nice :D

Det var bara det.

Kram

Tjingtjong långkalsong!

Nu är det nära vänner bara 6 veckor och 5 dagar kvar!
Nedräkning nu då ;D

I dag bokas nämligen hotellrummet och det känns helt amazing!
Vi kan inte förstå att det lixom kommer att hända, att jag och Jansson ska få åka till barcelona tsm, hehe ja de är helt otroligt och fortfarande kan jag inte fatta det. Jag kommer väll att fatta det när vi väl sitter där på planet ( bara påpeka på att de är första gången hessla flyger) hehe men det kommer nog bara gå bra så länge jag har jansson med mig.

Yes, för Jansson har faktiskt lite erfarenhet vad gäller det här med att flyga i luften. Men bara Hessla får käka på donken innan så fixar det sig. Huhu, nu ska vi hem och boka hotellrum.

Adios amigos!

Ciao bella

Good afternoon!

Måndag igen, och jag är ledig, mohaha!!
I morgon så har vi PA-möte med favorit-Anna då jäklar ska vi få igång Barça-processen, nu jäklar ska här sökas stipendium och sen ska resan bokas om en vecka, pepp som sjutton!

Annso ska också dit då, kan ju bli nice om Timråbryydarna hade lust att titta förbi i el Barcelona, och kanske till och med ett av Janssons ex. Det ni ;)

Nu ska vi sova med den här karamellen i munnen, adios!

Nattbloggning

Hellu!

Trevligt att sitta uppe en torsdagnatt klockan 01.35 och skriva blogg, men jag är ledig i morgon och därav anledningen!

Anna, vi hoppas att OP gick bra och att du är välbehållen, vi har som sagt varit sjuk - både jag och Hessla. Malin är på bättringsvägen och Hessla också (förhoppningsvis!)

Men vi har åtminstone båda nu fått svar från stipendie.se och där vi fick runt 40 sökbara stipendier, men till priset av 250:-, jag vet inte men det känns lite waste of money om man nu inte får stipendierna? Anna du måste hjälpa oss på tisdag! Det borde väll gå att söka ett stipendium utan att det ska kosta pengar? Meningen är ju att det ska ge pengar.

Det här löser vi snarast! Annars blir det egensparade pengar, och resan bokas i sådant fall den 25:e september (behöver jag säga att det datumet är efterlängtad?) Tror inte det!

Godnatt

/Malin

Fredagmorgon

Buongiorno!

Fredagmorgon och veckans mest efterlängtade lekiton, projektarbete :)
Skriver på projektplanen som förhoppningsvis kommer att bli klar i dag, Hessla har lektion i eftermiddag, kanske väntar kvar med henne och skriver, bara för att jag är så himla snäll!
Skämt åsido.
Om fem minuter blir det efterlängtad frukost eftersom jag prioreterade att sova imorse, men helt klart värt det! Okej kanske inte nu, för nu är jag rätt hungrig. Men det är förjävla skönt att sova ibland.

Hur som helst så rullar projektet på bra och fan vad vi ska till Barcelona i November!

Ciao bellos
/Jansson

Btw, har ni sett vår nya header? Stört snygg! Marcus har gjort ett riktigt bra jobb, thank you!

Goddagens!

Detta är det första inlägget av Hessla !

Har precis börjat en ny lång dag på skolan, Jansson sitter i sitt klassrum och jobbar för fullt med projektarbetet och jag har Mediakommunikation med Anna M. De är rätt typsikt att jag & Jansson inte har Pa-arbetet  samtidigt idag. Menmen de går nog bara bra ändå.
Annars så går det bara bra med Pa-arbetet och min kompis Marcus håller på att fixa designen på bloggen och det bara headern ser ju awsoooome ut, eller hur :D

Nä nu ska jag fortsätta hålla på med illustrator, vi ska tydligen göra ett ansikte, vi får väll se hur det går med den saken ;)

XOXO Hessla

Rena grekiskan

Vi har historia på rena grekiskan i dag. Eller åtminstone om grekisk och romersk mytologi, Antiken. Är faktiskt riktigt intressant men en onsdag eftermiddag så är både Hessla och Jansson seg i huvudet och vi ska söka reda på info om grekiska gudar. Hessla gör det nog mest för att de är rätt snygga.

Jag vill göra projektarbete, jag är sjukt pepp för det. Men icket.

Farwell for now

/Jansson


Onsdag

Halloj

Sitter på fruktansvärt spännande multimedia B-lektion, vi har gjort en anka i illustrator. Jag vill lära mig göra snygga grejer som man kan använda sig av, men det kommer kanske.

Jag och Hessla håller på att söka stipendier, vi är duktig! Jag ska även jobba i helgen, fickpengar till Spain, det gillar vi. Nu blir det lunch och sedan historia. Spännande värre.

Adjöken

/Jansson

En början på något nytt

Tjofräs!

Projektarbete.
Jajamen det är precis vad den här bloggen handlar om. Marie-Louise och Malins projektarbete!
Malin kom som vanligt med en crazy idé och kom på att man kanske skulle ta och åka iväg någonstans, kika lite fotboll och leva lite livet när man väl kan.
Sagt och gjort, Malin berättade om sina storslagna planer för Marie-Louise (okej det här blir sista gången jag skriver Marie-Louise i bloggen, hädanefter får ni hålla till godo med Hessla!)
Marie-Louise tyckte att det verkade som en bra idé och hängde på direkt när Malin frågade om hon ville följa med.
Det var en vecka sen nu.
Efter det så har två projektspecer skrivits, en blogg skapats, stipendier börjat sökats och resor kollats på - och självklart har idéer sprutats åt alla olika håll.
Nu är vi båda sjukt peppad och spända på vad som komma skall.

Vi vet inte vart vi ska, men vi ska komma dit.

Så går textraden i Snooks låt, skillnaden mellan oss och Kihlén och Big Danne är väll att vi vet exakt vart vi ska. Men vi ska komma dit.

That's all for now!

/Jansson

RSS 2.0