Tvådagars-gränsen spräckt!

Hola!

Dagarna bara går och tiden tickar stadigt nedåt, nu är det en vecka lov och sedan två dagar i skolan. SEN ÅKER VI!
Åh, vad vi längtar! Jansson jobbar hela helgen och i morgonkväll ska vi sätta oss och planera miniutöst hela resan. Det kommer bli asbra, världens bästa pepptalk :D

Nästa tisdag (på dagen innan vi åker!) har vi sista "before-mötet" med Anna, vi kommer antagligen bara sitta och vara tokexhalterade alla tre. Anna blir alltid så pepp när vi pratar, haha :)

Nu ska sista dagsverket innan resan göra, mot ST-huset och sportredaktionen.

Adios :-)



Den här bilden är otroligt vacker, den symobliserar verkligen längtan. Ser ni ljuset?




Idag: 9 dagar kvar!

12 days to departure

Tjing!

Nu är det ännu liiiite närmare, det börjar spräcka "tvådagars-gränsen", bara 12 dagar kvar nu!
WOOOOOOHOOOOO :D

Jag och Hessla är så bäst som fixar detta, det kommer bli det, utan konkurrens, mest överlägsna projektarbete som kommer att presenteras under PA-mässan vecka 12. Vi är så bra!

Vi trodde på att idén skulle gå att genomföras, och fått jättebra stöd från våra kära handledare Anna och Fredrik. Alla andra har varit för avundsjuka för att säga något positivt, inte vårt problem att andra människor inte kan glädjas åt oss. Förstår dem, vi är så sjukt bra.

Jag säger som Maradona "Jag glömmer aldrig vad någon sagt åt mig, så ni som inte trodde på oss - ni kan.." Eftersom detta är en skolblogg så censureras resten av citatet.

Idag: 12 dagar kvar

Åhh ♥



13 days to departure

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Nu är det ännu närmare än vad det var igår!
Haha, jag och Hessla sitter och vrålpeppar varann just nu och disskuterar packningen. Viktiga grejer här my friends!

Men Hessla den lilla stackarn ligger hemma och är sjuk i feber och halsfluss, hua, nu håller vi alla tummarna för att hon ska bli frisk! För på den här resan så rekommenderas starkt att vara fullt frisk (okej det kanske vi inte lever upp till ändå men ;) )!

Två dagar kvar i skolan, sen är det lov! Kommer ju lägligt för vår del, haha. Vi ska jobba undan det vi missar när vi är borta då, så Anna, du behöver inte oroa dig!
Det var allt för i dag amigos.

KÄRLEK ♥

Idag: 13 dagar kvar


Godkväll!

Nämen titta nu har jag (Hessla) hittat in hit oxå efter många om och men och fel lösenord m.m ;) Men nu hade jag iaf tänkt att skriva en liten truddilutt ang våran OTROLIGT COOLA resa som jag & Jansson ska utföra i barcelona. Men som jansson skrev idet förra inlägget hur otroligt stört de är att vi åker om hela 2 veckor:O De är typ ingenting, de var lixom nyss vi satt och planerade allting och hoppades på att vi skulle få åka och titta nu :D Åh längtar som en tok på detta nu.
Som jansson skrev oxå att Zlatan är en sån otroligt duktig och talanfull fotbollsspelare som han verkligen är, nu har inte jag varit ett fan av Zlatan lika länge som jansson har men har alltid tyckte att han varit otroligt duktigt ( ja jag borde byta ut mina otroligt orden ) ;) huhu men iaf så kommer jag ihåg när jag var i Itlaien för första gången 2004 och de var då Sverige hade Em-kval mot Italien och bara för att påpeka att jag firade min 13 års dag där oxå. Men i allafall så kommer jag ihåg när hela resturangen hade satt upp en storbildstv då matchen skulle visas mellan Sverige - Italien. Dom hade målat barnen och även de vuxna i både Italiens och Sveriges flagga i ansiktet. 
Jag och min lillebror hade lyckats fått plaster nästan längst fram och kommer ihåg att det satt ett gäng italienare bredvid oss som satt och skrek och tjoade som att det gällde mellan liv och död! Och helt plötsligt när Zlatan gör det fantastiska målet som han faktiskt KLACKAR in i mål så ställer sig hela resturangen upp och skriker ( var mer svenskar där än italienare) Och de 5 italienarna som ställer sig upp bredvid oss och skriker och slår på saker som de sedan blir så arg att dom slår sönder bordet som de satt vid. Och de lämnade sedan resturangen.

Men vilken känsla de var ändå att få vara där nere medans de var match mellan sitt eget land och de land vi var i ;) De var helt klart ett minne för livet :) Vilket min och janssons resa oxå kommer att bli :)

XoXo Hessla


Zlatan Ibrahimovic

Anledningen till att vi faktiskt ska åka till just Barcelona, består till allra största del av Sveriges - och en av världens bästa fotbollsspelare.

Egentligen behöver han väll ingen närmare presentation, Zlatan Ibrahimovic.

Jag (Malin) kommer ihåg när han skulle gå till Ajax, det var en herrans massa år sedan nu. Jag visste vem han var när han spelade i Malmö, men det var inte förrän han fick ett proffskontrakt utomlands som jag insåg hans riktiga storhet. En del i det har mycket med att göra att jag är betydligt mer insatt i hockey än fotboll, därav det bristande intresset i unga år.
Han har gjort, och inte minst sagt mycket, genom åren. Han har vunnit titlar och skytteligor. Men Zlatan Ibrahimovic är verkligen one of a kind.

Vem kan till exempel glömma klacken mot Italien? Hans målfyrverkeri i VM-kvalen? Hans storhet som person? 

Han är en enorm personlighet, och utan tvekan Sveriges fränaste person. Han säger vad han tycker och tänker. Och han spelar alldeles fantastisk fotboll den mannen. I somras stod det klart att han, som en av de dyraste spelarna i klubbens historia, flyttade ifrån italienska Serie A och topplaget Inter - mot världens (enligt mig) bästa fotbollsliga - spanska La Liga och världens bästa klubblag - FC Barcelona.

Så, tack Zlatan för att du valde att gå till världens bästa klubblag - och antagligen en av världens coolaste städer -Barcelona, så Malin och Hessla kan göra något kul på projektarbetet.

Detta klipp behöver ingen närmare presentation, överhuvudtaget. Titta, minns och njut - ni kommer inte ångra er!



"Han gör ett mål som inte finns!" Helt underbart

Countdown

Nu ni!

Nu är det ta mig i brasan, bara två fjuttiga veckor kvar tills vi åker! FATTA?! Det är helt, heeeelt stört! Jansson och Hessla ska åka till el barcelona och göra stan orolig!
Haha det kommer bli så fruktansvärt grymt :D Så nu mina vänner, nu kör vi nedräkning här på slutspörtta!

I dag: 14 dagar kvar

Lovely!


Barapapapapapaaaa

Tjofräs!

Måste dela med oss av vår spanska pepplåt numero uno, adios amigos ♥


Hello

Alltså resan är bokad, hothellet är bokat :D Ja alltihopa, alltså vi kan inte fatta att det är sant att
en hessla och en jansson ska till barcelona tsm. Kommer bli så otroligt roligt och ja allt är så overkligt att vi ska få åka. Först var det bara en massa planering och en dröm och sen när vi väl fick igenom den så blev vi överlycklig ;) Ja det finns inga ord hur glad och peppad vi är för denna resa.
Kommer i allafall bli sjukt roligt ;)

Och att jag (hessla) ska flyga för första gången är också helt otroligt ;D Lite rädd men det kommer nog gå alldeles galant de där. Jag har ju en jansson med mig :D

Nä nu ska jag ta med mig en jansson och kila ner till historian...önska mig lycka till, kan behövas i detta ämne iafallafall för en hessla!





XOXO Hessla


RSS 2.0